fbpx

Hoewel de online business zich ook steeds meer richt op klanttevredenheid, klantgerichtheid en klantenservice, kun je in een fysieke omgeving jouw klanten en relaties nét dat beetje extra bieden. Er is een reden dat een gesprek vaak start met de vraag: ‘heeft u zin in koffie

Keuze als manier om een klant aan u te binden

Uit onderzoek bleek dat de beste tijd om een koffie te drinken tussen 09:30 en 11:30 uur ‘s ochtends ligt. Daarnaast bleek dat het weinig nut heeft om tussen acht en negen uur ‘s ochtends koffie te drinken. Ook koffie drinken tussen twaalf en een uur ‘s middags en half zes en half zeven ‘s avonds heeft weinig nut, want ook dan is het cortisolgehalte in het bloed hoger en ben je van nature alerter.

De keuze voor diverse warme dranken zijn vaak de doorslaggevende factor voor klanten en relaties om zich aan uw bedrijf te laten binden.

De juiste koffie

Schenkt u de juiste koffie, dan heeft u ruim de tijd om over uw eigen product of dienst te vertellen. Biedt u ze geen koffie aan, dan is de verblijftijd aanzienlijk korter en bent u de klant misschien zelfs wel kwijt. Dat risico wilt u liever niet nemen, toch? Laat zien dat u uw klant of relatie serieus neemt en alleen maar het beste wilt en dit kunt bieden.
Sfeerbeeld van Care for Coffee koffie op de werkplaats
Care for Coffee is al interessant als u 30 koppen koffie per dag schenkt

Geen investering nodig

Wij begrijpen dat een investering in een koffiemachine voor op het werk zeer kostbaar is. Daarom hoeft u bij ons niet te investeren! De koffieautomaat zit bij de prijs per cliq in.

De beste koffiemachines

Koffie op kantoor, in de winkel, showroom, sportschool of andere locatie? Wij leveren de mooiste en de beste zakelijke koffiemachines, eventueel met een mooi TFT scherm waarin u eigen promotiefilms kunt afspelen. Omslachtig in onderhoud is ook niet aan de orde, want dan doen wij voor u als u kiest voor een onderhoudscontract. Evenals de voorraad op peil houden.

Care for Coffee als oplossing voor uw koffievoorziening

Bent u mkb’er en schenkt u al gauw zo’n 30 koppen koffie per dag voor uw bezoekers en medewerkers? Ga dan eens in gesprek met ons. Care for Coffee is dan de beste (en lekkerste) oplossing voor uw koffievoorziening.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract word jij totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij je langs voor het reinigen van de machine, zodat je zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Winkelwagen